Origineel Paas geschenk

De opdracht die je krijgt is, zoek een origineel Paas geschenk. Nu heb ik deze opdracht al meerdere malen gekregen en heb ik inmiddels mijn favoriete winkels waar ik de inkopen doe. Hieronder deel ik een paar ideeen met je maar ze hebben natuurlijk nog veel meer. Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee 🙂

Origineel relatiegeschenk

Blossombs medium giftbox

Met 9 gekleurde zaadbommetjes en een jute zakje.

Gooi ze waar je maar wilt en fleur de wereld op. In het bos, in de berm, je tuin of in een pot op het balkon. In het voorjaar zullen hier mooie bloemen opkomen.

Goed voor bijen en vlinders.

Sage Blend mini thee

Salie staat bekend als het symbool van onsterfelijkheid, wijsheid en lang leven. Tegenwoordig wordt deze kruiden gebruikt als zuivenaar. Het opent je hart, maakt het hoofd helder, ondersteunt de lever en het immuunsysteem. Salie is een echt genezer en heerlijk om dagelijks te drinken. Het kan ook helpen tegen veel problemen zoals, koortslippen, vermoeidheid en geheugenproblemen. De thee is ook goed te proberen met de klassieke bergthee.
Origineel relatiegeschenk
Origineel paas geschenk

Chocolade Paasei Lotus

Vier Pasen met het heerlijke Chocolade Paasei Lotus. Handgemaakt van eerlijke melkchocolade en gedecoreerd met stukjes Lotus, smarties en vrolijke pasteleitjes. De zachte melkchocolade wordt gemengd met kruimels van de lotuskoekjes.

Get egg-cited 15 stuks

Get Egg-Cited, de paas special. 15 handgemaakte bonbons in een prachtige paas verpakking. In deze doos zijn maar liefst 15 verschillende heerlijke paasbonbons verstopt.
Origineel Paas geschenk
Origineel paas geschenk

Paaspakket ‘Vrolijk Pasen’

Een leuk geschenk om je vrienden, familie of collega’s te verrassen. Zeg nou zelf, wie wordt er niet vrolijk van Tony’s Chocolonely!