Nooij-Support

Origineel Kerstpakket gezocht!

Elk jaar is het weer een zoektocht naar een origineel kerstpakket. Dit jaar dacht ik; laat ik eens een oproep op Facebook plaatsen. Hier had ik echt heel veel reacties op ontvangen en zaten super leuke, originele ideeën tussen. Voor mij sprong een bedrijf er echt uit; HeyHej.

HeyHej verkoopt originele producten, kijkt kritisch naar hoe de producten geproduceerd worden, waar het vandaan komt en welke materialen er gebruikt zijn. Buiten dit zijn het ook nog eens super leuke producten die je niet overal tegenkomt. Ze verkopen bijvoorbeeld theebekers. De verpakking heeft een dubbele functie. In de deksel zit een stokje met zaadjes. Zodra de thee op is kun je het potje vullen met zand. Stokje er in en er zullen biologische kruiden groeien. Zo verandert de thee verpakking in een kweekpotje. Hoe leuk is dat!

Je kan zelf je kerstpakket samenstellen met de producten die zij hebben maar je kan ook Saskia dit laten doen. Ze stelt je wat vragen en komt met een super leuk voorstel om het pakket te vullen.

ZZP Kerstpakket

ZZP Kerstpakket

Wat ook super leuk is, is dat je voor jezelf ook een ZZP kerstpakket kunt bestellen. HeyHej biedt pakketten aan van € 39,- t/m € 99,-. Je geeft aan waar je van houdt en Saskia stelt een mooi pakket voor je samen. Wil je iets uit de winkel heel graag hebben? Dan kan je dit bij het bestellen aangeven.

ZZP Kerstpakket

Wat ook super leuk is, is dat je voor jezelf ook een ZZP kerstpakket kunt bestellen. HeyHej biedt pakketten aan van € 39,- t/m € 99,-. Je geeft aan waar je van houdt en Saskia stelt een mooi pakket voor je samen. Wil je iets uit de winkel heel graag hebben? Dan kan je dit bij het bestellen ook aangeven.

ZZP Kerstpakket

Relatiegeschenk

Zoek je een leuk relatiegeschenk of een kleinigheidje wat je met de Kerst op kan sturen? Ook hiervoor ben je bij Heyhej aan het juiste adres. Ze hebben diverse cadeaupakketten die door de brievenbus passen. Al vanaf € 4,- heb je een leuk cadeautje. En wat nog leuker is; HeyHej doet er een handgeschreven kaart bij. Je kan het dus direct naar de opdrachtgever of bijvoorbeeld naar je VA sturen 😉

Brievenbus relatiegeschenk
Brievenbus relatiegeschenk
Brievenbus relatiegeschenk
Brievenbus relatiegeschenk

* Alle links in dit document zijn affiliate links.