Nooij-Support

Online Leeromgeving

Wil je een Online Leeromgeving maken en heb je hier technische hulp bij nodig dan kan ik je helpen. De systemen waarmee ik werk zijn WordPress met het Divi thema, WooCommerce, WP Fusion, Learndash en Mailblue. Voor mij is deze combinatie ook de perfecte combinatie. WP Fusion wordt hierin gebruikt als “lijm” tussen WooCommerce, Learndash en Mailblue. De leeromgeving bouw ik altijd op een subdomein van je website. Dit om je website zo min mogelijk te belasten.

Je kan ook alleen je Online Leeromgeving met WP Fusion of juist alleen met Learndash maken. Het is net wat je nodig hebt en wat voor extra’s je wilt.

Natuurlijk kan ik ook het onderhoud van je leeromgeving verzorgen, opnieuw vormgeven of bijvoorbeeld het Divi thema toevoegen. Wanneer ik je leeromgeving bouw of onderhoud kan je ook via mij de licentie verkrijgen. Voor WP Fusion is dit € 125,- excl. btw per jaar (i.p.v. $ 247,-) en voor Learndash incl. Pro Panel is dit ook € 125,- excl. btw per jaar (i.p.v. $ 248,-).

Stuur een mail naar info@nooij-support.nl met alles wat je wilt en ik maak een offerte voor je op maat.

WP Fusion

Met WP Fusion kan je een simpele leeromgeving maken. In een afgeschermde omgeving kan je filmpjes, audiobestanden en werkboeken plaatsen. In combinatie met Mailblue kan je de lessen elke week automatisch vrij laten komen. Mag alles in 1x zichtbaar zijn kan je er ook voor kiezen om Mailblue niet te gebruiken of de lessen handmatig bij elke cursist vrij te geven. Het nadeel van WP Fusion is dat je niet de voortgang van de cursisten kan volgen.

Learndash

Met Learndash kan je een uitgebreide leeromgeving bouwen. Ook hier kan je net zoals WP Fusion videobestanden, audiobestanden en werkboeken plaatsen. Exta aan Learndash is, is dat je hier een quiz/test kan afnemen, certificaten kan uitreiken en de voortgang van de cursist via Pro Panel kan volgen.

Wil je meer weten wat ik voor jou kan betekenen als Technisch of Administratief VA? Neem dan contact met me op via onderstaand formulier of mail mij via info@nooij-support.nl.