Nooij-Support
Opleiding Technisch VA

Waarom Technisch VA?

Alles begon met de afbeelding die je hier ziet. Wendy van Natuurlijk Online had een Facebookcampagne opgestart voor de Technisch VA opleiding die zij aanbiedt. Ik ben best wel technisch aangelegd en begon me net weer iets meer te focussen op mijn eigen onderneming naast loondienst. Dit lag op een laag pitje in verband met twee jonge kinderen en omdat ik meer uren in loondienst ging werken.

Maar goed het verhaal dat Wendy te vertellen had klonk mij erg interessant in de oren. Ze bood een 5-daagse aan om goed te kunnen ervaren wat het vak Technisch VA inhoudt. Elke minuut van wat Wendy te vertellen had tijdens de 5-daagse vond ik super interessant en ik merkte ook dat mijn vuurtje weer ging branden. Eerlijk is eerlijk de opleiding is best wel prijzig. Hierom had ik bedacht dat ik eerst de opleiding Divi voor technisch VA’s ging volgen en een jaar later dan De Technisch VA opleiding. Je raadt het al; mijn vlammetje stond zo aan dat ik toch gelijk aan de Technisch VA opleiding begon. Inmiddels had ik ook al mijn eerste klant gehad dus het terug verdienen van de opleiding kon beginnen.

Ook wilde ik meer tijd voor mijn eigen onderneming dus had ik besloten om na de zomervakantie nog maar de helft van mijn aantal uren te gaan werken. Dit betekende dat ik nog maar 12 uur in loondienst zou gaan werken. Gelukkig werkte ik bij een organisatie die altijd met je mee dacht en het beste voor jou wilde dus dit was geen probleem.

In september begon dan eindelijk De Technisch VA opleiding! Alles was nieuw voor me en sommige aspecten ook erg lastig. De video’s en bijbehorende beschrijvingen waren erg duidelijk. Snapte je iets niet dan hadden we de wekelijkse coachcall of de gezamelijke Facebookgroep waar je je vragen kunt stellen. Heb je geen vragen? Dan is het nog enorm leerzaam om hierbij te zijn, want ook van vragen van de andere leer je onwijs veel.

Tijdens de opleiding kon ik al diverse opdrachtgevers helpen. Zo heb ik een website voor iemand gebouwd, een online leeromgeving met WP Fusion, mailfunnels ingericht en een website wat een rommeltje was geworden weer helemaal opgeknapt.

In december had ik alle onderdelen afgerond en heb ik de casusopdracht (het maken van een online leeromgeving + bijbehorende website) afgerond. En geslaagd!!!

Nog steeds werkte ik 12 uur in loondienst maar merkte dat ik meer wilde. Dus het moeilijke gesprek aangegaan met mijn werk. Ze vonden het natuurlijk erg jammer maar begrepen mij wel. Per 1 april 2022 werkte ik volledig voor mijzelf! Dit vond ik toch wel erg spannend hoor!!

Mijn mindset is wel altijd, als je iets wil moet je ervoor gaan. En dat doe ik dan ook. Ik hoor wel eens van mensen dat ze vinden dat het mij allemaal zo makkelijk afgaat. Die zien natuurlijk niet dat ik elke avond, soms tot diep in de nacht + in het weekend aan het werk ben. In het begin moest ik er wel hard aan trekken, gezin met twee jonge kinderen, loondienstbaan, opleiding en eigen onderneming. Maar omdat ik het zo leuk vond, vond ik dit ook helemaal niet erg. En kreeg ik er juist energie van!

Dat ik in april volledig voor mezelf begon was het erg zoeken naar structuur. Ik deed alles door elkaar; lekker chaotisch haha. Een maand later had ik de structuur te pakken. Nu werk ik alleen de ochtenden en als het nodig is doe ik nog wat in de middag of de avond. Maar heb inmiddels mijn rust gevonden.

Het is zo heerlijk dat je kan werken wanneer en waar je maar wilt. Ik wil echt nooit anders meer!

Technisch VA

Door de opleiding van Natuurlijk Online ben ik niet alleen qua kennis gegroeid maar ook op persoonlijk gebied. Ik sta nu zoveel steviger in mijn schoenen en kan wel zeggen dat ik oprecht gelukkig ben. Ik ben dan ook super blij dat ik deze investering heb gedaan!

Ik mag als oud-deelnemer een kortingscode aanbieden voor nieuwe deelnemers. Gebruik de code Bianca15 voor een korting van 15%. Wil je in termijnen betalen gebruik dan de code Bianca15flex. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Heb je vragen over de opleiding of wil je iets anders weten? Dan mag je altijd contact met me opnemen.

* Alle links in dit document zijn affiliate links. Als je via deze link een opleiding aanschaft krijg ik een kleine commissie. Het kost jou niks extra.