Nooij-Support

Technisch VA Opleiding – 5-daagse van 27 feb t/m 3 mrt 2023

Hiep hiep hoera! Wendy van Natuurlijk Online is bijna jarig en dit viert zij door op de Technisch VA opleiding, tijdens de 5-daagse een korting aan te bieden van 37%. Dit is dus weer een erg mooi moment om in te stappen!

Vind je het heerlijk om technisch bezig te zijn en wil je je meer verdiepen in het vak van Technisch VA dan is dit het moment om de gratis 5-daagse te volgen. Wil je hierna instappen in de opleiding, dan krijg je 37% korting op de prijs van € 2494,-! Dit is dus ruim € 900,- korting!! Natuurlijk is het een hele inverstering maar je moet je ook bedenken dat je deze investering er dus al met twee websites bouwen uit hebt.

Het is een online opleiding die je op je eigen tempo kan volgen. Bij de community, waar je drie jaar toegang toe krijgt, kan je terecht met al je vragen. Ook bouw je hier gelijk je netwerk op met goed opgeleide technisch VA’s. Dit zijn al twee voordelen van de opleiding. Nog een voordeel is, is dat je lifetime toegang hebt tot de leeromgeving! Deze wordt continue bijgewerkt dus je bent altijd van alle nieuwtjes op de hoogte!

Per 1 juli 2023 is de prijs van de Technisch VA opleiding verhoogd. Als oud deelnemer kan ik een korting van 15% aanbieden! Gebruik hiervoor de code BIANCA15 of BIANCA15FLEX voor gebruik bij betaling in termijnen (niet geldig i.c.m. andere kortingsacties).

Dit zit er allemaal in de Technisch VA opleiding:

Technisch VA opleiding

* Alle links in dit document zijn affiliate links. Als je via deze link een opleiding aanschaft krijg ik een kleine commissie. Het kost jou niks extra.