Nooij-Support

De beste Black Friday Deals voor (Technisch) VA’s

De beste Black Friday Deals voor (Technisch) VA’s heb ik voor je op een rijtje gezet. Ik zie het zelf als een groot voordeel dat ik voor mijn klanten de licentie kan regelen. Voor je klanten is het niet gelijk zo een grote uitgave en voor jouzelf is het een stukje passief inkomen (mits je natuurlijk genoeg klanten hebt). Om het voor jou makkelijk te maken heb ik de deals die ik interessant vindt op een rijtje gezet:

Black Friday deal Learndash

Learndash Black Friday korting

Learndash geeft dit jaar 40% korting op jouw aankoop! Bij je jaarlijkse verlenging krijg je in je account een aparte aanbieding.

Gebruik hiervoor de code BFCM22

Klik hier om naar de aanbieiding te gaan

Deze aanbieding is geldig van 21 november t/m 29 november 2022

Black Friday deal WP Fusion

WP Fusion Black Friday korting

WP Fusion geeft dit jaar 30% korting op jouw aankoop! Bij je jaarlijkse verlenging wordt dit automatisch verrekend.

Gebruik hiervoor de code BFCM2022

Klik hier om naar de aanbieiding te gaan

Deze aanbieding is geldig van 25 november t/m 28 november 2022

Black Friday deal Divi

Divi Black Friday korting

Ook Divi heeft fantastische aanbiedingen! Ik adviseer je om een lifetime licentie af te nemen. Uiteindelijk is dit natuurlijk veel goedkoper. Hier krijg je nu 25% korting op. Ook als je al een Divi licentie hebt, bieden ze voor extra producten ook leuke aanbieding. Het is dus zeker een kijkje waard!

Klik hier om naar de aanbieiding te gaan

Deze aanbieding is geldig van 22 november t/m 27 november 2022

Technisch VA opleiding aanbieding

Black Friday deal van De Technisch VA opleiding

De Technisch VA opleiding van Natuurlijk Online heeft nu een fantastische Black Friday aanbieding! Voor de opleiding t.w.v. € 7193,- betaal je nu maar € 1497,- (kan ook in drie of zes termijnen). Dit betekent dat je maar twee websites hoeft te bouwen en je hebt het geld er alweer uit!

Het is een online opleiding die je op je eigen tempo kan volgen. Bij de community, waar je drie jaar toegang toe krijgt, kan je terecht met al je vragen. Ook bouw je hier gelijk je netwerk op met goed opgeleide technisch VA’s. Dit zijn al twee voordelen van de opleiding. Nog een voordeel is, is dat je lifetime toegang hebt tot de leeromgeving! Deze wordt continue bijgewerkt dus je bent van alle nieuwtjes op de hoogte!

Nieuwsgiering naar de opleiding? Klik hier om naar de site van Natuurlijk Online te gaan.

Deze aanbieding is geldig t/m 26 november 2022

Moneybird korting

Moneybird aanbieding

Deze aanbieding is altijd geldig. Wanneer je je via deze link aanmeldt word je proefperiode met 60 dagen verlengd. In totaal krijg je dus 120 gratis!

Klik hier om naar de aanbieding te gaan

Training Moneybird

Cursus Moneybird

Wil je je boekhouding goed op orde hebben raad ik je aan om met Moneybird te gaan werken. Helemaal als je de online cursus bij Flowbizz volgt is het voortaan appeltje eitje om je administratie goed bij te houden. Ook is het super simpel om WooCommerce te koppelen met Moneybird dus je kan je klanten hier ook mee helpen.

Wanneer je deze cursus afgerond hebt, heb je gelijk weer een dienst erbij die je aan kan bieden aan je klanten.

Klik hier om meer over de cursus te weten te komen

* Alle links in dit document zijn affiliate links. Als je via deze link een opleiding aanschaft krijg ik een kleine commissie. Het kost jou niks extra.